Onderzoekingen

 Feedback & Onderzoek

Het SURINAME Epidemiologische Netwerk mbt Drugsgebruik, gecoordineerd door de DDR Office, is geinstalleerd om de Nationale Anti-Drugs Raad te assisteren in beleidsformulering. Het is een monitorings systeem die door reguliere data collectie, analyse en verspreiding de informatie, mbt alcohol en andere drugs en justitiele aspecten, verbeterd t.b.v effectieve planning

De eerste feedback bijeenkomst van het SURENDU NETWERK vond plaats op 11 en 12 februari 2005 te Overbridge. Er waren twaalf deelnemers van verschillende organisaties: het Bureau Alcohol en Drugs, de Stichting De Stem, de Stichting Maxilinder, het Bureau Forensisch Maatschappelijke Zorg, de Anti-Narcotica Brigade en het DDR kantoor.  Het doel van de bijeenkomst was het aanbieden en bespreken van kwantitatieve en kwalitatieve inlformatie over Drug Demand en Justitiele aspecten, sinds de oprichting van het netwerk door de stakeholders in Drug Demand Reduction.

Voorlichting te Apoera – januari 2012
Stg. Het Klankbord heeft ism, het SURENDU Netwerk Nickerie voorlichting gegeven aan de leerlingen van het GLO en VOJ onderwijs te Apoera De meetings waren heel goed bezocht.

Thema: gevaren van alcohol en druggebruik

Internationale Samenwerking

Drug Demand Reduction (DDR)

Drug Supply Reduction

Veelgestelde vragen

Basics over drugs gebruik
Feiten en Fabels

Contact informatie

E-mail

Email: info@nar.sr

Adres

Letitia Vriesdelaan 1
Paramaribo - Suriname

Openingstijden

Ma - Vrij: 7.00 am - 3.00 pm
Weekend: gesloten